BLOGG

Tanker

Som tiden flyr - og så dårlig det går med bloggingen, men vi har veldig, veldig mye å gjøre om dagen, men det skjer jo ting her:

1. Pippilotta kommer nok til å bli boende hos Rune, hun trives så godt på Ål - og jeg tror faktisk at han "elsker" å ha henne rundt seg - de har blitt litt av en gjeng. Pippi er en fantastisk hund, jeg gruer meg skikkelig til å møte Rune og Pippilotta i elite. 

2. Det å lese til autorisert hundemassør er faktisk ingen liten jobb - det tar sin tid å lese, langhelgsamlingene og praksis

3. Lillelord trener jo ganske mye, se under

4. JEG HAR, FOR IKKE Å GLEMME DET, FULL JOBB Kul

 

Lillelord og jeg hadde et supert treningsprogram sist høst/vinter - innetreningene våre var fantastiske - flotte haller og HERLIGE mennesker - som mer enn gjerne ville hjelpe til. Gleder meg allerede til kommende sesong - min erfaring er at treningsgrupper på inntil 6 ekvipasjer er fantastisk. 

OG FOLKENS, MAN MÅ TRENE MED FOLK SOM VIL AT DU SKAL FÅ DET TIL - OG MAN MÅ ØNSKE AT DE MAN TRENER MED VIRKELIG LYKKESLiker

Jeg syns det er morsomt å prøve å gjøre ting skikkelig, det er vel også faktisk årsaken til at jeg begynte hos Nordisk Hundemassasjeskole. Har derfor brukt en del tid på å sette sammen en kombinasjon av : LP, fysisk trening, kosthold, mental trening, restitusjon, lek og massasje. For meg som har jobbet med "teoretiske" problemstillinger hele livet er dette utrolig moro. Det å ha Lillelord har likssom blitt mye mer enn å reise på treningsbanen.

Lillelord har levert så langt i 2012, han har stabilisert seg, er mentalt mye sterkere - det er meg folkens som må fikse resten - nå når jeg mener å ha systematisert momenter/øvelser/treningsmengde osv er det nok jeg som må "rooooeee" helt ned i ringen - de stevnene hvor jeg har klart å overbevise meg selv om at dette er "just" en treningsøkt har vi levert skikkelig. Dessuten så er faktisk ikke dette så veldig viktig, det er en hobby, er veldig glad for at jeg ikke lever av dette - og er veldig glad for at jeg har en super hobby som virkelig "tenner". 

Og en ting er helt sikkert, Lillelord gjør alt han kan hele tiden, han vet selv når han gjør feil, han har lov til å feile - vi prøver bare en gang til :-) Korreksjon til Lillelord består kun av (med mild stemme) : Lord, dette kan vi vel bedre. Håper alle trener slik med hundene sine. I hverdagen hender det jeg må si fra med litt mer "snert" - Lillelord er super :-)

Så nå skal vi gå i fjellet, trene litt - konkurrere litt - gå på sommerkurs hos Heidi - resten av sommeren blir helt sikkert helt super.

 Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Lene-Kristin | Svar 19.07.2012 22.17

Dere er helt knall sammen

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.08 | 20:18

Hei Lillelord, så morsomt du skriver! Hilsen Inkas mor

...
23.02 | 15:58

Rett og slett herlig !!!

...
23.02 | 15:30

Flott, Eva! Grattis med pall. Neste gang skal vi ikke la oss finte ut av lekre tisper på flørter'n, da skal vi by dere på kamp *holder Eva på tå hev*

...
21.01 | 09:44

Så bra og så sant! Jeg er sikker på at dere blir farlig gode i år.
Masse lykke til. Det blir spennende å følge med dere :)

...
Du liker denne siden