BLOGG

Noen få ord før Stockholm

09.12.12

Så er det snart jul, neste helg skal vi til Stockholm, just for fun, moro å trene på slike store stevner - nå har vi jo lagt opp en litt annen startegi - så det blir spennende å se om det har noe effekt ennå - tross alt trenger vi litt mere tid. Er veldig fornøyd med mandagstreningene i Drammen Hundepark og tirsdagdstreningene i Follohallen. Gode treningsvenner er luksus VillTorsdagstreningene er bare en time - litt mer stress. 

Lillelord elsker svømmetreningene - og koser seg elelrs på tur - og inne i varmen :-) Akkurat nå har både Pippi og Lady løpetid - så denne helgen er det litt stress. De får ikke være med til Stockholm :-)

Lillelord holder akkurat riktig vekt - så dette fungerer bra. Vi har vært til kontroll hos Kristin Halle, supert. Massasjen virker så musklene er langt mindre spent, tennene er kontrollert og fått seg en estetisk rens.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.08 | 20:18

Hei Lillelord, så morsomt du skriver! Hilsen Inkas mor

...
23.02 | 15:58

Rett og slett herlig !!!

...
23.02 | 15:30

Flott, Eva! Grattis med pall. Neste gang skal vi ikke la oss finte ut av lekre tisper på flørter'n, da skal vi by dere på kamp *holder Eva på tå hev*

...
21.01 | 09:44

Så bra og så sant! Jeg er sikker på at dere blir farlig gode i år.
Masse lykke til. Det blir spennende å følge med dere :)

...
Du liker denne siden